Datum do 26 okt. Locatie Oyfo
Floris Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

NEMO on Tour

Hoe blijft een vliegtuig in de lucht? Waarom verandert het geluid van een auto als hij je voorbijrijdt? Kun je een raket lanceren met een fietspomp? Ontdek het in de verrassende en interactieve NEMO Science Tour. In 20 minuten zie je spectaculaire experimenten die jong én oud verwonderen, uitdagen om mee te doen en vooral: nieuwsgierig maken!

NEMO Science Museum

NEMO Science Museum, hét wetenschapsmuseum in Amsterdam, viert dit jaar het 100-jarig bestaan met een groot jubileumprogramma. Met als thema Nederland Nieuwgierig brengt NEMO zowel binnen als buiten de museummuren een ode aan de nieuwsgierigheid en roept op tot het stellen van vragen. Een van de onderdelen van het feestelijke programma is de NEMO Science Tour.

Met een verrassend en interactief programma reist NEMO, in verband met hun 100-jarig bestaan, dit najaar door heel Nederland. Op 26 oktober strijkt NEMO neer bij Oyfo Techniekmuseum met een wetenschappelijk programma voor de hele familie.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Deelname is gratis, wel dien je (vooraf) entreetickets te kopen.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.