Datum za 15 jun. Locatie LUST
Hazemeijerstraat 350
7555RJ Hengelo

Never Too Late summer vibes

Never Too Late is een intiem en gezellig 30+ Club Dance Event waarmee we de muziek en sfeer van melodic techno, progressive en deep house feestjes buiten de Randstad brengen.

Je bent meer dan welkom om te te komen dansen, eten, drinken en genieten bij Never Too Late summer vibes op 15 juni vanaf 14.00 uur bij Lust Bakery & Bistro in Hengelo Ov.

Gai Barone

Het 30+ club dance event Never Too Late sluit aan bij de trend om op tijd te beginnen en niet zo laat te eindigen. De speciaal voor Never Too Late uit Italië komende dj Gai Barone zal zijn laatste beats om 00.00 ten gehore brengen. Het wordt dus niet te laat zodat je de dag daarna gewoon lekker fris en fruitig bent om nog heerlijk van je zondag te kunnen genieten.

Dansen in het stadsstrand

Never Too Late is dé gelegenheid voor nieuwkomers en doorgewinterde feestbeesten om te genieten van de hypnotiserende beats en de energieke sfeer van dit heerlijke (outdoor) club dance event, midden in Twente! Want als het zonnetje schijnt is er een heus stadsstrand voor de club aangelegd voorzien bbq, (healthy) streetfood, cocktails, vers fruit en ijsjes. Als het weer tegen zit zorgen we voor de zomerse sferen in de bijzonder sfeervol ingerichte club Lust. Never Too late summer vibes is daarmee weersonafhankelijk. De internationale line-up bevat deephouse, progressive house en melodic techno dj's. Meer rustige, melodieuze en ritmische dance dat goed past bij de zomerse sferen en de leeftijdscategorie 30+.

Kortom, een feestje om even lekker te ontspannen en je op te laden voor een productieve werkweek. Kaarten zijn beschikbaar via www.nevertoolate.nl of de link: https://mijnetickets.shop/neve...

never too late
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€20,-

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.