Datum za 24 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De zes bevlogen muzikanten van The Dutch Eagles nemen u mee op een onvergetelijke muzikale roadtrip door de 70’s. Al vijftien jaar brengen zij u hun passie voor deze muziek en dat doen ze deze tour met New Horizon: wederom een avond vol tijdloze Amerikaanse countryrock. Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. Of het gaat om Lyin’ Eyes, Life In The Fast Lane of juist een onverwachte muzikale verrassing: de Eagles van de Lage Landen geven steevast een eigen gezicht aan de oneindige bron van klassiekers uit de jaren zeventig. En dat doen ze met verve, precies zoals u van ze gewend bent!

Een fantastische avond vol tijdloze muziek met de Eagles van de lage landen. Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. Verken samen met The Dutch Eagles een nieuwe horizon van de Amerikaanse country rock.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 31,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.