Datum do 13 jun. Locatie Oyfo
Floris Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Oyfo: Night at the Museum

Ervaar het Techniekmuseum in de avond met Trijp vibes!

Op donderdag 13 juni opent Oyfo Techniekmuseum vanaf 20:00 haar deuren voor een nieuwe editie van Night at the Museum. Ervaar de tentoonstelling Trijp én Felt Sense tijdens een avond vol muziek, workshops en een rondleiding.

Programma

Tijdens Night at the Museum zijn de lichten van het museum gedimd. De interactieve spellen, verschillende zones en tentoonstellingen komen hierdoor uniek tot zijn recht. Daarnaast biedt deze avond een variatie aan activiteiten. Zo kan je onder leiding van workshopdocent Marlon je eigen wearable maken. In het Kunstpodium kom je, tussen de tentoonstelling Felt Sense van de Finse beeldend kunstenaar Dafna Maimon, tot rust tijdens een yogasessie van Yogaphine. Maar je kan ook zelf gaan zeefdrukken, waarbij jij jouw eigen Trijp-merchandise gaat maken met behulp van Jorick Krooshof. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is geeft Josine Sibum Siderius, hoofd Publiek en Presentatie van Oyfo, een speedtour door de tentoonstelling Trijp. Zij vertelt je hoe deze luxueuze stof gemaakt werd, voel de dessins en ervaar Trijp in onze woonkamer.

En er is ook nog ruimte om te dansen! Duik samen met 21L en Lynn in de wereld van UK Garage, een opkomend genre wat overvliegt uit de UK. Ga los tijdens hun DJ sets onder het genot van een drankje.

Voor tickets klik hier.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

oyfotechniekmuseum.nl

Prijzen

Voor Night at the Museum gelden reguliere entreeprijzen van het museum.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.