Datum zo 07 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Onze grote kleine vriendin nijntje komt ook dit jaar naar Hengelo en beleeft er samen met haar vriendjes de leukste avonturen!In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Ook komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals konijnen 3, nijn is jarig en nijntje, lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s!Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. En je allereerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje!

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,75

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.