Datum do 05 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Nijntje de Musical (2+)

Zeg nijn, zei vader op een dagik heb een goed idee ik ga eens naar Schouwburg Hengelo toe wil jij misschien met mij mee? Nijntje komt terug naar ons theater! Wie kent haar niet? Heel Nederland houdt van dit beroemde konijntje. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater.

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.