Datum za 26 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

In het meeslepende Oasis gaat Zero Dance Theatre op zoek naar de innerlijke oase: een plek waar we onszelf kunnen zijn en tot rust kunnen komen. Een belangrijke plek, want vrij jezelf kunnen zijn en jezelf kunnen uiten, lijkt steeds lastiger te worden in deze tijd.In een wereld waarin we voortdurend in contact staan met elkaar, lijken verdeeldheid en individualisme alleen maar toe te nemen. We staan soms lijnrecht tegenover elkaar, schuwen onderlinge dialoog, zijn reactief en raken verbitterd. Elk mens is anders, maar we willen allemaal onszelf kunnen zijn, op een veilige en geborgen plek.Oasis laat het publiek nadenken: wat is jouw oase in deze wereld? Een enerverende ervaring die essentiële vragen stelt in een tijd van groeiende sociale complexiteit.Tip: bestel de Danspas en bezoek 14 dansvoorstellingen voor slechts € 127,50!

Artistiek leider/choreograaf Denden Karadeniz is begonnen als breakdancer. Na het afronden van zijn studie aan de dansacademie heeft hij zijn training voortgezet in Los Angeles en Australië, waar hij zich heeft verdiept in de combinatie van breakdance en hedendaagse dans. Denden heeft zijn vernieuwende visie vertoond aan het grote publiek tijdens The Ultimate Dance Battle, So You Think You Can Dance en Time to Dance. Ook was hij in de theaters te vinden met verschillende urban en moderne dansgezelschappen. Met zijn roots in de urban battle scene, commerciële ervaring op televisie en zijn liefde voor theater draagt hij zijn visie verder met zijn eigen dansgezelschap Zero Dance Theatre.Zero Dance Theatre is het eerste urban contemporary dansgezelschap van Nederland. Zij brengen een unieke mix van diverse dansstijlen en dansachtergronden die samenkomen in een zeer fysiek bewegingsidioom.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.