Cabaret

Onbegonnen Werk

Terug naar overzicht
Datum do 20 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Uitleggen waar Onbegonnen Werk over gaat? Onbegonnen werk. Niet te doen. Er is te veel gebeurd. Vanaf de oerknal gerekend al helemaal. De ambities zijn groot. Altijd. Die ene voorstelling waar alles samenvalt. Het persoonlijke en het universele. De lol en het drama. Het poëtische en het platvloerse. De zin en de onzin. En de waanzin, ook van de partij. Het publiek moet tegelijkertijd verlicht en verzwaard naar buiten komen. Verward. Bevrijd. Getroost. Herboren. Een onmogelijke opdracht. Onbegonnen werk dus. Maar soms is precies dát het werk dat verricht moet worden.Let op: Max. 4 kaarten per persoon.

In 1994 ging zijn allereerste avondvullende voorstelling in première. Dan volgen nog zes voorstellingen en daarna mag Maassen in 2013 de Oudejaarsconference op televisie verzorgen voor omroep VARA. Dan volgt Vankwaadtoterger (2016), waarvoor hij de Poelifinario cabaretprijs wint. Zijn tiende avondvullende voorstelling heet Situatie Gewijzigd (2018). In 2022 speelt Theo Maassen Onbekend Terrein. Nu maken we ons op voor zijn nieuwste: Onbegonnen Werk!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 31,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.