Theaterspecial

Ontdek de kracht in jouw leven

Terug naar overzicht
Datum ma 02 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Leef jij een leven waarin jij zelf het verhaal schrijft? Een verhaal waarin jij vol overgave, vertrouwen en energie in het middelpunt staat? Charlotte Labee neemt je mee op ontdekking naar hoe jij de kracht in je eigen leven kunt (her)ontdekken en weer grip krijgt op je eigen leven.Het enige waar je grip op hebt, ben jijzelf. Alles start bij jou. Laat jij je constant tegenhouden in te doen wat jij echt wil doen en bereiken? Leef je niet vanuit je eigen behoeften, maar de eisen van een ander? Word je geblokkeerd door trauma’s uit het verleden die je maar niet kunt doorbreken en in de weg staan van jouw vrijheid? Of voel jij weerstand die je tegenhoudt bij iedere stap naar verandering? Het is tijd om jezelf te bevrijden van die beperkingen van jouw eigen brein. Om naar jouw interne behoeftes te leren luisteren en volledig vanuit jezelf te durven leven.De entreeprijs is incl. (pauze)drankje

Na het succes van de uitverkochte Overprikkeld Brein Tour met ruim 30.000 bezoekers, komt Charlotte Labee terug met een nieuwe theatertour. Charlotte neemt je mee op ontdekking naar hoe jij de kracht in je eigen leven kunt (her)ontdekken en weer grip krijgt op je eigen leven. Leer hoe jij belemmerende patronen doorbreekt en jouw brein inzet om te komen waar je wil zijn. Zeg 'ja' tegen een vrij leven vol energie en vertrouwen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 34,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.