Oogst Festival - Groei editie

Terug naar overzicht
Datum za 15 jul. Locatie Broedplaats Oogst
Esrein 53
7553CX Hengelo

Oogst Festival - Groei editie

Kom 15 juli naar de tweede editie van het Oogst Festival, de Groei Editie! Op dit gratis festival voor jong en oud kom je in aanraking met alles wat Broedplaats Oogst te bieden heeft. Een plek waar creatieve makers elkaar ontmoeten en samenwerken om te verrassen en te inspireren. Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt op www.oogst.eu.

Programma

We gaan de 15e van Jamaicaanse Oldscool Ska, Reggae en Rocksteady tunes van Change The Mood, naar Classic Rock van R.A.T. Aangevuld met aanstekelijke 70’s funk met dikke grooves en ijzersterke harmonieën van Supermoon, afgetopt met de donkere Zwolse hiphop sound van Zwartewater. Tussen de acts door kun je genieten van fijne plaatjes uit de Mobielvinyl.

In de projectruimte van Oogst kun je je eigen meegenomen t-shirt laten bedrukken met een ontwerp van Erosie. De beeldend kunstenaar heeft in juni een Artist-In-Residence gedaan waarbij hij onderzoek heeft gedaan naar architectonische elementen in Hengelo. Deze elementen zijn vervolgens vertaald op het Oogst billboard.

En niet onbelangrijk; ook onze goed gesettelde gebruikers van Oogst zetten hun deuren open! Kom je eigen plantjes zaaien bij Aquaponics, De AccuBunker verteld je graag alles over het bouwen van je eigen thuisbatterij en kom je eigen feestje bouwen in de Blackbox van Trimotion!

Kinderprogramma

Iedereen met kinderen die wel eens op Oogst is geweest zal het weten. Die bus. Daar moeten alle kinderen eventjes in. Daarom hebben we minidisco in de bus! En ook Met Zonder Jas is van de partij! Met Zonder Jas gaat samen met iedereen die dat wil, ja ook met papa's of mama's, megagrote bellen maken. ’s Avonds neemt Stichting in Wording het weer over met een Grotemensendisco.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

oogst.eu
info@oogst.eu

Prijzen

Gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.