Datum t/m zo 16 jul. Locatie Verschillende ateliers

Open Ateliers Hengelo 2023

Ruim 50 professionele Hengelose kunstenaars zetten op zaterdag 15 en zondag 16 juli tussen 11.00 en 17.00 uur de deuren van hun atelier open voor belangstellenden. Dé gelegenheid om met hen kennis te maken en uiteenlopende vormen van kunst te zien.

Opening

De opening van dit bijzondere evenement is op vrijdag 14 juli om 16.00 uur in A-galerie in de Steynstraat 16 in Hengelo. Daar is het hele weekend van 11.00 tot 17.00 uur een expositie te zien van werken van alle deelnemende kunstenaars. Ze presenteren zich met diverse kunstvormen.

A-galerie vormt zo een mooi startpunt van je route. Je kunt er een keuze maken uit de werken die je aanspreken en op die manier een route samenstellen. Je komt zo op bijzondere plekken. Je kunt de plattegrond gebruiken die daar ligt, maar ook kiezen voor de digitale versie op deze website. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in de werkplaats van de Art Brut kunstenaars in AtelierZ naast de A-galerie.

Picknicken

Om het fietsen of rijden langs ateliers dit laatste weekend voor de zomervakantie nog aantrekkelijker te maken kun je op de Strootbeekweg 190 picknicken. Wel zelf je brood meenemen, koffie en thee staan in de keuken klaar.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.