Open Tuindag Eigen(zinnige) Tuinen Hengelo

Terug naar overzicht
Datum za 24 jun. Locatie Diverse locaties in Hengelo

Open Tuindag Eigen(zinnige) Tuinen Hengelo

Hengelose tuinliefhebbers stellen hun eigen(zinnige) tuinen opnieuw open voor publiek. Liefst twaalf particuliere tuinen, verspreid over de hele stad, zijn op zaterdag 24 juni 2023 tussen 10.00 en 17.00 gratis te bezoeken.

Een Japanse tuin, een moestuin, een stadstuin, een boerderijtuin, een vier-in-een-tuin, een gemeenschappelijke tuin – zoveel hoofden, zoveel zinnen, zoveel tuinen. Wat Hengeloërs zoal met dat stukje grond bij hun huis kunnen en willen is elke keer weer anders. Zoals ook elke tuin weer anders is: groot, klein, nuttig of ‘alleen maar mooi’, aangeharkt of verwilderd. Eigenzinnige Tuinen hebben vaak eigenzinnige eigenaren.

Wie inspiratie zoekt of gewoon eens ‘achter de heg’ wil kijken, kan in ieder geval de hele zaterdag terecht in deze tuinen. Aan het begin van de zomer zijn ze op z’n mooist en uitbundigst. De eigenaren ontvangen bezoekers op deze open dag graag, en geven desgevraagd toelichting.

Een overzicht van tuinen die te bezoeken zijn vind je hier.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Toegang Gratis! Betreden op eigen risico!

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.