Opening expositie De Beelddenker

Terug naar overzicht
Datum zo 03 sep. t/m zo 22 okt. Locatie Steynstraat 16
7551 GL HENGELO OV

Graag nodig ik jullie uit op de opening van mijn fotografieproject “De Beelddenker - Woorden in Beelden ” op zondag 3 september om 16:00 uur in de A Galerie (Steynstraat 16, Hengelo).

In 2019 exposeerde ik bij 'Zie de Vensters' met 5 foto’s voor dit project. Doordat ik heel veel leuke reacties kreeg, heb ik voor het vervolg 18 nieuwe foto’s gemaakt. Het is een leuk en luchtig fotoproject voor jong en oud, waar ik bepaalde woorden letterlijk neem en verbeeld.

“Beelddenken is denken in beelden en gebeurtenissen, niet in woorden en begrippen. Een beelddenker ziet in één oogopslag het geheel”, aldus stichtingbeelddenken.nl

De voorwerpen op de foto’s zijn soms wat ze zijn, maar soms moet je het werkwoord ervan bedenken of een synoniem gebruiken. Het is dus een beetje puzzelen, maar het is vooral leuk om de foto’s te bekijken en hopelijk kan de kijker wat te lachen om de humor. Het gaat dus niet alleen om de moeilijkheid van het raden.

Mensen een glimlach op het gezicht te brengen is een van mijn favoriete bezigheden, ik hoop dat het hier ook lukt.

Ik zie jullie graag op 3 september!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegang

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.