Datum vr 03 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

In Part Thirteen trakteren solist Dick van Altena en de band Savannah u op prachtige ‘nieuwe’ oude titels uit de rijke historie van de country.Populaire songs worden afgewisseld met vergeten of onbekende juweeltjes. Met af en toe een uitstapje naar de sixties met titels die - uiteraard overgoten met een country sausje - het nostalgiegevoel alleen maar completer maken. Savannah staat al decennialang aan de Europese countrytop en Van Altena, voormalig voorman van de fameuze band Major Dundee, bevoorraadde als songwriter menig Nederlandse top-act.Dat 13 niet per se een ongeluksgetal hoeft te zijn, bewijst de cast van Back to the Country in de nieuwste editie van deze langstlopende muziektheaterproductie van ons land!

Iedereen die Back to the Country al eens eerder bezocht, weet het: de concerten van deze topband zijn even vermaard als hun after party's! We hopen u na Part Thirteen dus te zien in onze foyer!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 23,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.