Datum za 30 mrt. Locatie Marktplein
markt 8
7552CA HENGELO OV

Pasen op de markt

Afgelopen zondag organiseerde Hengelo Helemaal Stil? met partners de speciale Paaskoopzondag. Hoewel het een geslaagd evenement was, vonden we toch dat het door de vele regen een klein beetje in het water was gevallen... Daar kunnen we niets aan doen, op het weer hebben we nu eenmaal geen invloed.

Toch vinden we het jammer dat veel mensen het evenement vanwege het weer niet hebben meegemaakt, dus dachten we: 'We organiseren het gewoon opnieuw!' 😊 Dus aanstaande zaterdag, in samenwerking met de Markt Hengelo presenteren we Hengelo's leukste paasevenement in de binnenstad met heel veel leuke activiteiten!

Programma

Het programma is iets gewijzigd: we kleden het Marktplein weer aan met leuke paasdecoratie, hebben uiteraard weer het populaire haaswerpen, leuke spellen door sportvereniging H.G.V. , een DJ met muziek, eieren schilderen, de kleurplaat waarmee je een Hengelo cadeaukaart kunt winnen, creatieve workshops en nog veel meer!

Dit evenement wordt georganiseerd door Platform Hengelo Helemaal Stil? in samenwerking met SCH - Binnenstad Hengelo , Uit in Hengelo, Markt Hengelo, Sportvereniging H.G.V., Lef&Zen en CLUB-LIFE!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.