Muziek

Pianoconcert Gianluca Luisi - Pianofestival Twente

Terug naar overzicht
Gianluca Luisi Pianofestival Hengelo Waterstaatskerk
Datum zo 15 sep. Locatie Waterstaatskerk
Deldenerstraat 20
7551AG Hengelo

Openingstijden:

15 sep 15:30 - 17:30

Pianoconcert Gianluca Luisi - Pianofestival Twente

Pianoconcert van de veelgeprezen Italiaanse concertpianist Gianluca Luisi. Met zijn uitzonderlijke vaardigheid en emotionele diepgang belooft Gianluca Luisi een onvergetelijke muzikale ervaring voor alle liefhebbers van klassieke muziek. Het programma bestaat uit werken van Mozart, Schubert en Chopin. Beleef dit betoverende concert van Gianluca Luisi in de verfijnde akoestiek van de Waterstaatskerk. Dit concert maakt deel uit van het Internationale Pianofestival Twente.

Internationale Pianofestival Twente

Van 7 t/m 22 september 2024 vindt de derde editie van het Internationale Pianofestival Twente plaats. Omringd door de mooie natuur van Twente kunt u op prachtige locaties genieten van pianoconcerten op het hoogste niveau en van meerdere muzikale evenementen.

11 verschillende pianisten, waaronder grote meesters en jonge toptalenten, interpreteren meesterwerken van grote componisten.

De concerten vinden plaats in het kunststadje Ootmarsum en in de directe omgeving, zoals het authentieke Stift in Weerselo en het sfeervolle Landgoed Singraven. In deze derde editie van het pianofestival zijn er enkele nieuwe, bijzonder mooie locaties toegevoegd: het Rijksmuseum Twenthe in Enschede, de Hofkerk in Oldenzaal en het Oyfo Techniekmuseum en de Waterstaatskerk in Hengelo.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal Tarief € 25,00
Jongeren (tot 18 jaar) € 10,00

Gratis pauzedrankje

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.