Datum wo 10 mei Locatie Twentse Bierbrouwerij
Haaksbergsestraat 51
7554 PA Hengelo

PINT FESTIVAL 2.0: EEN CREATIEF EVENEMENT POWERED BY DIMIX & TROTEC LASER

Trotec Laser & Dimix slaan opnieuw de handen ineen en organiseren het PINT Festival 2.0 op 10 en 11 mei 2023. Dit keer op een mooie locatie in Hengelo, bij de Twentse Bierbrouwerij. Tijdens dit festival krijgt de bezoeker de kans om de allerlei vernieuwende technieken en producten te zien, te voelen en uit te proberen.

De dagen zullen een festival-sfeer ademen en vooral mooie toepassingen laten zien. Verspreid door de evenementen locatie vind je verschillende zones waar onze lokale en regionale partners je meenemen in de veranderende wereld. De thema’s zijn Innovatie, Educatie, Connectiviteit & Duurzaamheid. Laat je inspireren, informeren en verrassen.

PINT FESTIVAL

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op het PINT Festival op woensdag 10 en donderdag 11 mei 2023. Deze dag zal in het teken staan van nieuwe technologieën & trends, creativiteit & inspiratie en kennisoverdracht & beleving. Naast Trotec Laser en Dimix zijn er diverse partners, waaronder Mimaki, Onyx, Grafityp, Heutink, Innaut en vele anderen die tijdens dit festival live demonstraties en workshops geven. Dit alles om jouw de nieuwste innovaties, toepassingen en trends te tonen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar www.pintfestival.com.

AANMELDEN PINT FESTIVAL

Het PINT Festival opent 10 mei om 13.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De dag erna is de ontvangst vanaf 9.00 uur tot 15.00 uur. Het festival vindt plaats bij de Twentse Bierbrouwerij, Haaksbergerstraat 51, te Hengelo. In verband met de organisatie is aanmelden verplicht, dit kan via de website: www.pintfestival.com/aanmelden/.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis. Wel even gratis aanmelden via: https://www.pintfestival.com/aanmelden/

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.