Première Genadeloos 2: Amber

Terug naar overzicht
Datum vr 26 mei Locatie Movie Unlimited Hengelo
Beekstraat 41
7551DP Hengelo

Première Genadeloos 2: Amber

Genadeloos 2:Amber, is een Nederlandse actiefilm. Grotendeels opgenomen in Hengelo.

Het is een low tot no-budget actiefilm tot stand gekomen met medewerking van vrijwilligers. Een mengelmoes van professionele acteurs, amateurs en debutanten hebben alle rollen gespeeld. Aan de film is, door corona, 4 jaar gewerkt. De eerste repetitiedag was op 13 juli 2019, de laatste opnamedag was op 7 februari 2023. Op 1 maart 2023 hebben we het project qua montage en dergelijke afgesloten.

Genadeloos

In "Genadeloos" maakten we kennis met Amber. Zij stal een tas met drugs van haar stiefvader Eric, een corrupte politieagent. Drugsbaas Fargon en Eric doen er alles aan om de tas terug te krijgen. Amber kreeg hulp van twee toevallige voorbijgangers. Sulo, een taxichauffeur en Carmen, de klant van Sulo. Uiteindelijk schiet Amber Fargon neer in een bloederig gevecht.

"Genadeloos 2: Amber" gaat verder waar deel 1 op hield. Amber probeert de draad van haar leven weer op te pakken. Dan ontsnapt Fargon uit het ziekenhuis. Deze zint op wraak en ontvoerd de moeder van Amber. Amber gaat op niets en niemand ontziende wijze te werk om haar moeder terug te krijgen. Ze krijgt hulp uit zeer onverwachte en zelfs bovennatuurlijke hoek.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

genadeloos2amber@gmail.com

Prijzen

Gratis, kaarten te bestellen via genadeloos2amber@gmail.com

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.