Jeugd / Familie

Repelsteeltje (4+)

Terug naar overzicht
Datum zo 03 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Er was eens een molenaarsdochter die van stro goud moest spinnen. Maar ja, wie kan dat nou!? Dan moet je wel heel bijzonder zijn... Er ís één iemand die dat kan en die het haar zou kunnen leren! Maar niemand weet, niemand weet hoe hij heet. Alleen hij zelf. En zijn vriendjes natuurlijk, ook al is hij de enige die ze ziet. Met zijn vliegensvlugge dansvoetjes danst hij zichzelf door het leven.'Repelsteeltje' is een muzikale familievoorstelling vol humor. Over liefde en aandacht. Over anders zijn dan normaal. En dat dat juist heel bijzonder is, want ‘ je bent op je allerleukst als je jezelfdurft te zijn’.

Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisieproducties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap begonnen. Samen maken ze nu al ruim 10 jaar theater voor jong en oud. De voorstellingen zijn gebaseerd op oude verhalen, liedjes of bekende sprookjes, waar een heel eigen draai aan is gegeven, zodat het niet eng is voor de kleinste bezoeker, maar ook zeker niet saai voor de oudste.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 11,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.