Cabaret

RUDIVERSUM

Terug naar overzicht
Datum wo 11 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Ruud Smulders komt nu ook naar Hengelo met zijn met sterren overladen voorstelling RUDIVERSUM.Daar - in het Rudiversum - kan alles. Grappen om te huilen, drama om te lachen. Pijnlijke thema’s hilarisch maken. Ruud kan het als geen ander. Hij is het publiek altijd een stap voor en schakelt met lichtsnelheid tussen absurd en integer. En hoewel Ruuds energie onuitputtelijk is en de mogelijkheden oneindig lijken, ontkomen we niet aan één pijnlijke waarheid: hoe geef je iets een plek in je leven dat je er niet in wil hebben?Tip: bestel Jong Cabaret-serie II en bezoek 4 voorstellingen voor slechts € 47,00.

Ruud is al jaren in de theaters te vinden onder andere namen en gezelschappen (De Blonde Jongens en Tim, met Guido Weijers en Andries Tunru). RUDIVERSUM is Ruud’s eerste toerende soloprogramma en dat is niet onopgemerkt gebleven. Zijn eerste stand-up show BRUUD werd de best bekeken show van NPO3 en zijn tweede comedy special comedy special ‘Bruter Dan BRUUD’ is net af in samenwerking met Dead Duck Productions (New Kids, Bro’s Before Ho’s, Random Shit).Voor het grote publiek is Ruud vooral bekend van zijn rol als hufter in de hitserie Hufterproef, nam hij de rol van boef over van Tygo Gernandt in het laatste seizoen van Flikken Maastricht en is hij iedere zaterdag te horen bij radiobegrip Spijkers met Koppen.Online is Ruud bekend van o.a. YouTubers Supergaande, Dylan Haegens en zijn eigen TikTok account.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 18,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.