Jeugd / Familie

Repelsteeltje (4+)

Terug naar overzicht
Datum zo 03 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Er was eens een molenaarsdochter die van stro goud moest spinnen. Maar ja, wie kan dat nou!? Dan moet je wel heel bijzonder zijn... Er ís één iemand die dat kan en die het haar zou kunnen leren! Maar niemand weet, niemand weet hoe hij heet. Alleen hij zelf. En zijn vriendjes natuurlijk, ook al is hij de enige die ze ziet. Met zijn vliegensvlugge dansvoetjes danst hij zichzelf door het leven.'Repelsteeltje' is een muzikale familievoorstelling vol humor. Over liefde en aandacht. Over anders zijn dan normaal. En dat dat juist heel bijzonder is, want ‘ je bent op je allerleukst als je jezelf durft te zijn’.

Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisieproducties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap begonnen. Samen maken ze nu al ruim 10 jaar theater voor jong en oud. De voorstellingen zijn gebaseerd op oude verhalen, liedjes of bekende sprookjes, waar een heel eigen draai aan is gegeven, zodat het niet eng is voor de kleinste bezoeker, maar ook zeker niet saai voor de oudste.Hoe bestelt u ‘Jeugd t/m 16 jaar gratis’ kaarten? Bestellen via de websiteDruk op de knop ‘Bestellen’ op de voorstellingspagina op de website;Geef aan hoeveel kaarten u in totaal wilt reserveren door in het blokje te typen of te scrollen met de pijltjes;Selecteer of u zelf plaatsen wilt kiezen of kies voor best beschikbare plaatsen en reserveer uw stoelen;Vul de verdeling van uw kaarten in, het systeem past de totaalprijs aan en maakt de verdeling in reguliere (volwassen) kaarten en jeugd t/m 16 jaar gratis kaarten;Plaats uw bestelling in de winkelwagen en volg de verdere stappen om af te rekenen en om uw kaarten te ontvangen.Bestellen via de theaterkassaKaarten zijn ook telefonisch te bestellen bij de kassa via 074 255 67 89 of aan de balie tijdens de openingstijden: maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur.Spelregels Jeugd t/m 16 jaar gratisAls het jeugd t/m 16 jaar gratis tarief geldt, dan staat dit expliciet vermeld bij de voorstelling;Er is slechts 1 voorwaarde: er moet minimaal 1 betalende volwassene mee als begeleiding, dit is ook de reden waarom er altijd 1 kaartje op het reguliere tarief blijft staan in het bestelsysteem;Wilt u met meer dan 10 personen/kinderen komen? Dan is reserveren niet mogelijk via de website. U kunt in dat geval contact opnemen met de theaterkassa om de kaarten te reserveren.Wij adviseren u om altijd vooraf (gratis) kaarten te reserveren om zeker te zijn van een plaats in de zaal. Daarnaast vragen we de bezoekers om de leeftijdsindicatie in acht te nemen en geen kinderen mee te nemen die jonger zijn.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 11,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.