Muziek

Seven Drunken Nights – The Story of The Dubliners

Terug naar overzicht
Datum zo 15 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Direct van West End in London! De virtuoze cast brengt op authentieke wijze het verhaal en de muziek van The Dubliners.Een iconische groep met een indrukwekkende carrière die meer dan vijftig jaar beslaat. De show staat garant voor een heerlijke avond meezingen met grote hits als The Wild Rover, Dirty Old Town, Whiskey In The Jar en uiteraard Seven Drunken Nights.Diverse leden uit de cast zijn nauw gerelateerd aan de originele Dubliners of hebben met hen op het podium gestaan. De show is behalve een eerbetoon aan The Dubliners ook een saluut aan de rijke, Ierse muzikale traditie en historie.

Deze met sterren overladen voorstelling komt eindelijk naar het vaste land van Europa! De getalenteerde cast van muzikanten en zangers brengt de muziek van iconische The Dubliners tot leven en laat u gegarandeerd zingen en dansen in onze gangpaden!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 32,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.