Diversen

SLINGERDAG

Terug naar overzicht
Datum vr 08 mrt. Locatie De Gieterij van het ROC van Twente
Gieterij 200
7553 VZ Hengelo

SLINGERDAG

De Slingerbeurs wordt de Hengelose SLINGERDAG met accent op ontmoeten en netwerken. Daar willen ze meer tijd en aandacht voor nemen. Samen met ondernemers werken aan impact. Vele bedrijven en maatschappelijke organisaties zijn reeds verbonden met De Slinger Hengelo. Het levert ook echt iets op en dat inzicht groeit.

Niet eenmalig matchen, maar elkaar hele jaar door weten te vinden.

Matchmaking

De kern van de activiteiten van De Slinger Hengelo blijft matchmaking tussen bedrijven die kunnen helpen en organisaties die deze hulp goed kunnen gebruiken in hun werk om Hengelo leefbaarder te maken.

Online matchen kan het hele jaar door via www.slingerbeurs.nl

Slingerbeurs en meer

En één keer per jaar in een iets andere fysieke vorm tijdens de Hengelose Slingerdag, waar de Slingerbeurs onderdeel van is. Dan is er tijd en gelegenheid voor iedereen om elkaar te ontmoeten, te netwerken en om afspraken te maken met gesloten beurs. Niet in geld of aandelen, maar in kennis & kunde, materialen & middelen, klussen en mensen voor mensen.

Hiermee wordt laten zien dat kwaliteit van de matches belangrijker is dan kwantiteit. Voor het slagen van de Slingerdag met beursvloer en de vervolgcontacten, is het belangrijk dat een gemaakte match ook daadwerkelijk verzilverd wordt. Beter één geslaagde, dan drie matches die uiteindelijk niet doorgaan.

Betekenis en impact

Bij de podia voor Eenzaamheid in bedrijven, MatchMakers en Slingerjaarprijs kan je zien wat de betekenis en impact van een geslaagde match kan zijn voor de Hengelose samenleving. Samen Hengelo een beetje mooier maken: samen meer impact!

Voor meer informatie klik hier.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.