Muziek

Songs für die Ewigkeit

Terug naar overzicht
Datum za 12 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Voor het eerst in Nederland! Songs voor de eeuwigheid! Authentiek, gepassioneerd, spannend – 100% live – een geweldige show. Zelden wordt een muzikant tijdens zijn leven erkend voor zijn levenswerk, zoals het geval is met een van de grootste Duitse muzieklegendes: Peter Maffay! Tot op de dag van vandaag hebben de nummers van Maffay's poprockmuziek niets aan intensiteit ingeboet. Titels als Sonne in der Nacht, Über sieben Brücken ,musst du gehen, So bist du of Denn es war Sommer nemen ons mee op een muzikale reis naar ons eigen verleden. Het zijn liedjes voor de eeuwigheid! MAFFAY pur viert de Duitse cultmuzikant op een heel bijzondere manier. Achter hun naam schuilt een bandformatie bestaande uit zeer professionele live- en studiomuzikanten die al vele jaren uiterst succesvol optreden in heel Europa. De stem van zanger en gitarist Wolfgang Terne lijkt sprekend op die van Peter Maffay en zo weet de band de Maffay-fans volledig te inspireren!

Wat fascineert ons aan Peter Maffay? Het is moeilijk te geloven! In zijn ruim veertigjarige carrière nam Peter Maffay ruim twintig nummer één albums op en verkocht hij ruim vijftig miljoen platen. Dit maakt hem de meest succesvolle artiest ooit in de Duitse hitlijsten. Van Du uit de jaren zeventig tot Jetzt uit de huidige jaren twintig - Peter Maffay inspireert jong en oud en de vreugde van zijn muziek is nog steeds onbegrensd. Met Tabaluga heeft hij een prachtig sprookjesfiguur neergezet en zijn maatschappelijke betrokkenheid is van ongebreidelde kracht. Er zijn echt heel veel redenen om hulde te brengen aan Peter Maffay en zijn muziek. De fascinatie voor Peter Maffay met liedjes en ook kleine anekdotes over hem willen wij graag in onze concerten doorgeven, zó dat niemand met spanning achterblijft.We hebben het "Maffay-gevoel" al in heel Duitsland kunnen vieren: op grote festivals, in zalen en zelfs samen met de Mittelsächsische Philharmonie met een volledig orkest! En dan binnenkort ook in Nederland, waar Maffay ook een legende is.'Peter Maffay en zijn liedjes begeleiden ons sinds onze kindertijd en zijn een onlosmakelijk onderdeel van ons levenspad', legt Wolfgang Terne uit. 'Niet alleen de pakkende melodieën van zijn liedjes, maar vooral de diepgaande teksten herinneren ons aan talloze momenten in ons leven tot nu toe.'

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 35,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.