Kinderen

Stuntkont (6+)

Terug naar overzicht
Datum zo 14 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Terwijl de dansers van 155 (eenvijfvijf) amper hun eigen veters kunnen strikken, krijgt iedereen om hen heen kinderen. En dan wordt de druk om volwassen te worden opeens heel groot. Je kan niet blijven lachen om poep- en plasgrappen, dingen zomaar kapot maken, doelloos rondhangen en niks doen, toch? Knieschijven gaan kapot, haar valt uit en polsen breken. Hoogste tijd voor 155 om iets te maken voor een publiek dat nog wél kan lachen om hun humor, voor het te laat is. De jongens zijn zo infantiel dat zelfs 6-jarigen zoiets hebben van: 'djeez, zij zijn echt kinderachtig'. In Stuntkont vechten ze tegen het opgroeien en lappen zij alle volwassen regels aan hun laars.Tip! Bestel de Jeugdserie 6 - 8 jaar en bezoek vier voorstellingen voor slechts € 32,00!

Door samen te zijn en nieuw werk te blijven makenis 155 inmiddels (op)gegroeid naar een groep die voorstellingen, films en acts voor festivals maakt door dans, video en komedie op unieke wijze te combineren. De jongens zijn allemaal begonnen met breakdancing. Hiphop biedt ze van alle ‘bestaande’ stijlen de meeste vrijheid en zal altijd in een of andere vorm een weg terugvinden naar hun werk.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 11,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.