Tentoonstelling Beelden Op de Brink

Terug naar overzicht
Datum zo 04 jun. t/m di 31 okt. Locatie Brinkplein

Tentoonstelling Beelden Op de Brink

Het HeArtpool sokkelproject wordt voortgezet op een nieuwe plaats. Drie beelden in het perk naast de Basiliek en vijf beelden op de Brink bij het Marktplein. De drie beelden staan minimaal een jaar, de vijf beelden worden afgewisseld in de winter door poëzie. Daarnaast exposeert een kunstenaar zijn/haar werk op de Oude Begraafplaats aan de Bornsestraat.

Opening

De opening zondag 4 juni om 11.30 uur is op het Brinkplein naast de toren en de vijver met de beren op de Markt. Een nieuwe plek voor dit project en een aanwinst voor het nieuwe Marktplein.

De opening begint om 11.30 uur bij de vijf beelden op het Brinkplein, waarna aansluitend rond 12.15 uur, in de pauze van het voorjaarsconcert op de Oude Algemene Begraafplaats aan de Bornsestraat, de opening plaatsvindt van het kunstwerk van Judith Schepers. De tentoonstelling is t/m oktober 2023.

Plantsoen basiliek

Later deze zomer zullen drie beelden worden geplaatst in het nieuwe plantsoen naast de Basiliek. Hier komt werk van Bert Otter, Bert Nijenhuis en Johannes Zomervijver.

Kunstenaars

Op de Brink zijn werken te zien van: Linda Biemans, André Boone, David Kater, Herman Ketz en Lotje de Lussanet.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

Gratis toegankelijk

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.