Datum za 06 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De originele muzikanten van Elvis Presley, drummer Bob Lanning en Jim Murray van The Imperials, brengen u van-avond de onmiskenbare Presley sound en alle hits van ‘The King.’ Ze worden bijgestaan door jonge topmuzikanten en Dwight Icenhower, die wereldwijd gezien wordt als de "best Elvis tribute artist ever." Zo mocht hij de officiële titel Elvis Tribute Artist in ontvangst nemen van Elvis Presley Enter-prises. Alle hits van The King uit de jaren 50, 60 en 70, aangevuld met onbekender werk, maken van iedere show een waar feest der herkenning voor de ware Elvis fan en iedere muziekliefhebber.

Wat trivia:- Jim Murray - The Imperials werkte met Elvis samen vanaf mei 1966 t/m 1971. The Imperials werkte met Elvis in de studio, o.a. aan de met een Grammy Award bekroonde albums 'How Great Thou Art' en 'He Touched Me' (Elvis won een Grammy voor de titelsong van beide albums), maar ook verzorgden ze de backing vocals op tournee alsmede de shows in Las Vegas. In 1969 werden ze door de Gospel Music Association uitgeroepen tot "Male Quartet of the Year". In 2018 werkte Jim Murray mee aan Elvis' gospelalbum "Where No One Stands Alone" dat postuum werd uitgebracht.- Drummer Bob Lanning werkte voor Elvis in 1970 en is te horen op o.a. het album "Elvis On Stage" en de hit "The Wonder Of You".- The Velvet Candles zijn uniek. Deze achtergrondzangers komen uit Spanje en doen sterk denken aan The Jordanaires, de backing vocalists die op bijna iedere Elvis hit van de jaren vijftig en zestig zijn te horen. Een fantastische toevoeging aan The Elvis Concert band.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 39,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.