Muziek

The Lord of the Rings, The Hobbit & The Ring of Power in concert

Terug naar overzicht
Datum di 20 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De hobbits komen eraan! De muzikale wereld van hobbits en elfen uit J.R.R. Tolkiens "Lord of The Rings" en "The Hobbit" wordt uitgevoerd in een uniek concert door een filmorkest, koor en stersolisten! De twee uur durende voorstelling bevat een originele stergast en de beste muziek uit de films, in een spectrum dat reikt van de dreigende geluiden van Mordor en de schelle aanval van de zwarte ruiters tot de prachtige lyrische melodieën van de elfen. Met Oscar-winnende muziek van Ed Sheeran, Howard Shore, Annie Lennox, Enya en meer componisten.Oorspronkelijke speeldatum was zaterdag 5 april 2025. Op verzoek van de producent is dit concert verplaatst. Kaarthouders hebben persoonlijk bericht gehad.

The Orchestra and Choir of The Shire heeft opgetreden in de meest vooraanstaande concertzalen ter wereld, van het Concertgebouw in Amsterdam tot het Konzerthaus in Wenen. Het werkt nauw samen met Europese staatsorkesten.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 69,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.