Muziek

The Magical Music of Harry Potter live in concert

Terug naar overzicht
Datum za 05 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De prachtige filmmuziek wordt uitgevoerd door The Magical Film Orchestra, dat is opgericht voor hun Harry Potter concerten en voornamelijk samenwerkt met staatsorkesten uit Europa. Het programma bevat soundtracks van vijfvoudig Oscarwinnende componisten John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper en Alexandre Desplat.Bezoekers zullen betoverd worden door geavanceerde licht- en lasertechnologie en een unieke geluidsdimensie die gegarandeerd kippenvel bezorgt. De visuele en magische effecten zijn ingesteld om de harten van alle Harry Potter fans een beetje sneller te laten kloppen, terwijl ze naar het concert luisteren!Een speciale gast uit het Harry Potter-universum zal het concert onvergetelijk maken: hij/zij spreekt over zijn ervaringen als acteur in Harry Potter, maar ook over vriendschap, avontuur en liefde in de gevaarlijke tovenaarswereld.

John Williams ("Star Wars", "ET", "Indiana Jones", "Jurassic Park") componeerde de muziek voor de eerste drie films, zoals het beroemde "Hedwig's Theme" en"Double Trouble", maar ook de grappige "Aunt Marge's Waltz" en "Witches, Wands and Wizards". Titels als "Hogwarts Hymn" van Patrick Doyle, uit de vierde Harry Potter film, herinneren het publiek aan de mysterieuze en duistere wereld van het Toverschool Toernooi. Nicholas Hooper heeft "Perkamentus' Afscheid" gecomponeerd voor de vijfde en zesde Harry Potterfilms. Hij heeft geholpen om de Harry Potter muziek vorm te geven en volwassen te maken. Alexandre Desplat creëerde "Lily's Theme" en componeerde de muziek voor de laatste twee delenvan de filmreeks - een grootse en onvergetelijke finale en muzikale ervaring.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 69,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.