Dans

The man who fell from the sky

Terug naar overzicht
Datum vr 10 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The man who fell from the sky

Panama Pictures vervlecht voor The man who fell from the sky dans, lucht- en vloeracrobatiek en live muziek tot een indringende en poëtische beeldenreeks met een grote fysieke lading, waarbij de kracht en kwetsbaarheid van het menselijk lichaam voorop staan.Deze nieuwe voorstelling vangt een collectief gevoel van stuurloosheid en ontwrichting. Het toont zeven mannen die zich, zonder houvast of kompas, moeten verhouden tot een omgeving die aan verandering onderhevig is. Hoog in de lucht hangen zij aan takken van een ontwortelde boom en balanceren ze op bewegende plateaus. Is dit de nasleep van een ramp? De voorbode van een grote verandering? Muzikant Budy Mokoginta creëert, met een mix van gitaar, stem en elektronica, een stevige sound die het geheel stuwt, kleurt en bij flarden ontregelt.Tip! Bestel de Danspas en betaal slechts € 118,50 voor 14 dansvoorstellingen!

Panama Pictures

Dynamisch, ongepolijst en bij vlagen spectaculair, maar tegelijkertijd kwetsbaar en intiem. Panama Pictures maakt voorstellingen op het snijvlak van dans en circus, waarin de disciplines moeiteloos in elkaar overvloeien en de dialoog aangaan met architectonische decors en live muziek. Voor iedere voorstelling wordt een nieuw universum opgetrokken. Dans en acrobatiek worden vervlochten met klassieke muziek, elektronische beats en zang.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 21,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.