Muziek

The Music of Hans Zimmer & Others

Terug naar overzicht
Datum vr 04 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Geen enkele andere componist heeft de filmwereld de afgelopen twintig jaar zo beïnvloed als de Oscar-, Globe- en Emmy-winnende componist Hans Zimmer met zijn verbluffende composities voor films als "James Bond", "The Lion King", "Pirates of the Caribbean", "Gladiator", "The Dark Knight","Man of Steel", "Inception" en "Interstellar". Hans Zimmer schreef de filmmuziek voor meer dan 200 films en won zijn tweede Oscar voor "Dune"(2022), na zijn eerste Academy Award voor "The Lion King" (1994). Hij noemde Ennio Morricone als zijn idool en rolmodel, wiens werk te horen zal zijn met fragmenten uit de films "The Good, the Bad and the Ugly" en "Once Upon a Time in the West".The Music of Hans Zimmer & Others is een onvergetelijk concert en audiovisuele ervaring voor alle leeftijdsgroepen, filmliefhebbers, muziekliefhebbers en gezinnen. De beste muziek wordt uitgevoerd door The Hollywood Film Orchestra in een indrukwekkende show met lichtinstallaties, laserprojecties en geselecteerde filmfragmenten. Stersolisten van de originele Broadway-productie zullen fragmenten ten gehore brengen uit "The Lion King", Zimmer's meestgeliefde kassucces.

The Hollywood Film Orchestra is opgericht voor deze concertreeks en werkt meestal samen met staatsorkesten uit Europa. Het heeft opgetreden in de meest vooraanstaande zalen ter wereld, van het Koncerthuset in Kopenhagen tot het Konzerthaus in Wenen, van Großes Festspielhaus Salzburg tot Salle Pleyel in Parijs, van Laeiszhalle Hamburg tot Tonhalle Zürich.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 69,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.