Datum vr 29 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Syb van der Ploeg, Brenda Bee en Maarten Peters brengen samen met vijf topmuzikanten, waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa, een avondvullende show vol nostalgie maar ook met een aantal wat meer recente wereldhits. Muziek van The Beatles tot Coldplay, en zo’n beetje alles daar tussenin, passeert de revue.Met een spectaculair programma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen op een nog steeds groeiende publieke belangstelling. De combinatie van topartiesten, die vele wereldhits én supermuzikanten maakt het tot een ongekende sfeer en echt The Best of Britain!

Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook. Met volle teugen zelfs. Want het motto van The Best of Britain is ‘gedrevenheid’. En dat levert een spetterend muzikaal spektakel op en een theateravond om nooit meer te vergeten.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 31,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.