Cabaret

Theatertour

Terug naar overzicht
Datum vr 11 nov. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Slechts af en toe duikt Jeroen Leenders op in de theaters. Vaker vind je hem in comedy-clubs in binnen- en buitenland, in line- up shows en met eigen projecten. Jeroen staat erom bekend de moeilijkste thema’s subtiel als een beul te behandelen. Toch probeert hij iedereen voor de hele trip aan boord te houden. Ondanks of juist omdat deze doorwinterde comedian een ongekend groot oeuvre heeft, klaart hij deze klus zonder vastomlijnd plan. Het enige wat Jeroen zeker meebrengt deze avond zijn de onderwerpen die hij 11 november 2022 relevant vindt.

Jeroen Leenders gooit de theateretiquette zonder schroom overboord. Voor een vorm van kunst die zichzelf creëert op het podium. Een vorm waarin Jeroen Leenders zich thuis voelt. Een vorm waarbij hij zichzelf toont zoals hij werkelijk is, in het moment, want geen enkele dag is hetzelfde in het krankzinnige brein van deze Vlaming. Verwacht geen thema of cabaret, geen overduidelijke maatschappelijke boodschap, en vooral geen sociaal aangepaste show. Pas op het einde komen we te weten wat de rode draad was. Of nog beter, wat alle rode draden hadden kunnen zijn.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 14,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.