Muziek

Theatertour

Terug naar overzicht
Datum vr 08 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Een theatershow van Jett Rebel is niet alleen altijd verrassend, maar in dit geval ook nog een echte verrassing. Jett: 'Ik wil het publiek overrompelen met mijn muziek, hoe minder men vooraf weet, des te beter.'Dit podiumdier pur sang neemt zijn publiek mee op een inspirerende reis langs zijn eigen oeuvre en de helden die hem inspireren. Afgewisseld met persoonlijke verhalen belooft ook deze, alweer vijfde, theatertour van alleskunner Jett Rebel een aaneenschakeling te worden van muzikaal vernuft en vocale hoogtepunten.

Jett Rebel is een bekroonde Nederlandse multi-instrumentalist, songwriter, producer en artiest. Hij bracht in 2014 zijn debuutalbum Venus & Mars uit, dat meteen een succes werd. Hij scoorde meerdere hits, waaronder Louise, Do You Love Me at All en Tonight. In de daaropvolgende jaren bracht Jett Rebel meerdere albums uit, zoals Hits For Kids, Truck, 7 en Don't Die On Me Now. Jett Rebel staat bekend om zijn geweldige live-optredens. Hij toerde in Duitsland, Spanje, de VS en België en verkocht grote zalen uit zoals AFAS Live in Amsterdam.Nederlandse media vergelijken hem met de grootste namen uit de geschiedenis van de popmuziek, maar hijzelf vergelijkt zich vooral met Jett Rebel!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 29,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.