Tour Wesly Bronkhorst in Metropool Hengelo

Terug naar overzicht
Tour Wesly Bronkhorst in Metropool Hengelo
Datum vr 15 mrt. Locatie Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Tour Wesly Bronkhorst in Metropool Hengelo

Geboren en getogen Amsterdammer Wesly Bronkhorst schrijft al ruim 20 jaar zijn eigen nummers en scoort daarmee de nodige hits. Nummers als Trots Op Jou en en zijn grootste hit tot nu toe, ‘Amalia’, worden door half Nederland uit volle borst meegezongen. ‘Amalia’ levert hem een Top40 notering, een BUMA Award en een platina plaat op.

Dat komt hem allemaal niet zomaar aanwaaien. Wesly werkt hard en vaart zijn eigen koers en dat brengt naast succes in de hitlijsten ook succes op de podia. De AFAS Live en het Concertgebouw verkopen uit en hij is te vinden op alle buitenevenementen die ertoe doen.

In 2024 gaat hij voor het eerst op tour (een unicum in zijn genre) om zijn muziek naar zijn fans toe te brengen. Alle hits, van ‘Amalia’ en ‘De Lucht Was Blauw’ tot aan ‘Trots Op Jou’ en ‘Vergeef’ en nieuwe single ‘Hobbelen’ worden natuurlijk gespeeld.

Wesly wil mensen samenbrengen met zijn muziek en dat gaat zeker lukken als hij op 15 maart in het kader van zijn ‘Dit is mijn jaar’ tour met zijn M&M Band naar Hengelo komt!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€35,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.