Datum za 08 jul. Locatie Drienerstraat
Drienerstraat
Hengelo

Tropical Streetfood Festival

De lekkerste route naar de Tropical Night is via de Drienerstraat. Deze staat zaterdag 8 juli in het teken van het Tropical Streetfood Festival. Tussen 13 en 20 uur proef je hier de lekkerste hapjes en drankjes, ontdek je de leukste kramen van verschillende winkels uit de Smutsstraat, De Wetstraat en Drienerstraat (de Drie Straatjes), geniet je van muziek en zijn er creatieve en sportieve activiteiten voor de kinderen.

Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld een workshop schilderen volgen bij Cadré. Daarnaast kan men onder andere shoppen bij de kramen van Salon Skin Glow, Vandaag Concept Store en E-Hair, genieten van de lekkernijen van SMAAK28, Lab 26 en Toko Ibu Lizzy én kun je heerlijke craftbieren proeven van De Bierstudio.

Naast de ondernemers van de straatjes zelf, is er een ook een aanvullend aanbod food & drinks. Er staan verschillende stands waar je kan genieten van de lekkerste hapjes en gerechtjes, cocktails en prosecco.

Ook aan de kinderen is gedacht, met popcorn, suikerspinnen, ijs en nog veel meer lekkers. Behalve food & drinks is er ook veel muziek, entertainment, een loterij en een foto winactie.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

Gratis toegankelijk

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.