Actief, Diversen, Sport & Spel

Tukker 80 en 40

Terug naar overzicht
kennedymars hengelo wandelen
Datum vr 11 okt. t/m za 12 okt. Locatie Combibaan Hengelo
Van Alphenstraat 17
7556JT Hengelo

Tukker 80 en 40

De jaarlijkse Kennedymars staat op het programma. De Kennedymars wordt dit jaar voor de 10e keer in Hengelo gehouden. Ruim honderd wandelaars vertrekken vanaf de Combibaan Hengelo voor een prachtige wandeling van 80 of 40 km. Het leeuwendeel van het deelnemersveld kiest voor de afstand van tachtig kilometer. Maar het is ook mogelijk om aan een wandeling van veertig kilometer mee te doen.

Kennedymars

Variatie alom, dat is de leidraad van Kennedymars Hengelo. De rijke geschiedenis en de afwisselende omgeving van Hengelo geeft ons de mogelijkheid een gevarieerde tocht aan te bieden. Bijna alles komt aan bod: natuur, buitengebied, oude en nieuwe woonkernen en de oude en nieuwe industrie van Hengelo.

De organisatie zorgt elke keer weer voor een mooie afwisselende route en een variërend aanbod aan "verzorging" koek, fruit, brood, koffie, thee, fris, soep etc. allemaal inbegrepen in je inschrijfbedrag. Ieder jaar weer mede mogelijk gemaakt door de inzet ongeveer 30 vrijwilligers.

Wil je ook deelnemen? Inschrijven kan vanaf 1 mei 2024 via de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

80km : 35€
40km nacht of dagtocht : 20€

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.