Datum zo 02 jul. Locatie Remonstrantse kerk
Woltersweg 11
7552DA Hengelo

Van Berlijn naar Broadway

Het Zomerconcert van Muz’ en Scène speelt zich af rond de grens tussen operette en musical, van Berlijn in Europa naar Broadway in de Verenigde Staten. Na scènes uit ‘Clivia’ van Nico Dostal volgen bekende filmschlagers uit de 20er en 30er jaren, zoals ‘Ich bin von Kopf bis Fuss auf Liebe eigenstellt’, ‘Ich tanze mit dir in den Himmel hinein’ en ‘Auf der Heide blühn die letzten Rosen’. En dan songs van George Gershwin, bv. ‘Someone to Watch over Me’ en ‘The Man I Love’, ‘Let’s call the whole thing off’.

Muz’ en Scène

Muz’ en Scène uit Hengelo bestaat deze keer uit tien zangers en zangeressen, die de scenes acteren en zingen. Zij zingen naast bovenstaand programma nog een aantal persoonlijke keuzes. Het geheel staat onder leiding van Louise Werner en Rudolf Ruivenkamp. De pianobegeleiding is van Astrid Aalders.

Voor bezoekers die speciale begeleiding behoeven, kunnen wij aparte afspraken met u maken als u daarover contact met ons opneemt. In de kerk staan gewone stoelen, en de kerk is goed toegankelijk met rolstoelen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

15,- inclusief koffie en thee in de pauze en drankje na afloop

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.