Cabaret

Ver buiten de lijntjes

Terug naar overzicht
Datum vr 17 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De feiten van de klimaatcrisis kennen we al lang, maar veel heeft die kennis ons niet gebracht. Brengen verhalen ons niet meer dan feiten? Ver buiten de lijntjes is geen hoorcollege met cijfers en verontrustende feiten, maar een avond vol prachtige muziek van een strijkkwartet onder leiding van Egon Kracht, humor, een enorme lading (groene) energie en een sprankje hoop. Zodat u die verhalen verder kunt én wilt vertellen.Piepschuim kreeg inhoudelijke hulp van wetenschappers als Heleen de Coninck en Margot Ribberink. En door hergebruik van decor (van Lebbis) en kleding (van Pieter Derks en Theo Maassen) is dit misschien wel de eerste volledig CO2-neutrale theatervoorstelling van Nederland! Voor iedereen die zich zorgen maakt over het klimaat, maar vooral voor iedereen die dat niet doet.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,25

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.