Datum do 28 sep. t/m vr 29 sep. Locatie Wijkkrachthengelo
Johannaweg 27
7555 CR Hengelo

Bij Wijkracht maken we van de week tegen eenzaamheid en de week rondom Coming Out Dag, de ‘Weken van de Ontmoetingen’. Twee weken met tal van activiteiten op verschillende locaties in Hengelo. Anderen ontmoeten, nieuwe activiteiten ondernemen. Dé manier om je ergens thuis te voelen; dat is de gedachte achter deze weken.

Kom kennismaken; drink een kopje koffie met ons, doe mee met een spel of een beweegactiviteit of een gesprek over een thema. Er is een theatervoorstelling, er zijn diverse beweegactiviteiten, er is een pubquiz en nog véél meer. Dit alles in het kader van de “Weken van de Ontmoetingen” die van 28 september tot en met 13 oktober zullen plaatsvinden.

De teams van LOES, mensen van het mamacafé, Skillz jongerenwerk, de Wijkhuyzen, Vrijwilligerswerk Hengelo, de beweegcoaches en de sociaal makelaars hebben hun programma deze week afgestemd rondom deze weken.

Wijkracht organiseert "Weken van de Ontmoetingen" voor het eerst dit jaar en we hopen er een jaarlijks terugkerende traditie van te maken. Benieuwd naar deze weken en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via: wijsamenhengelo@wijkracht.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

1 euro per keer

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.