Datum zo 30 jun. Locatie Remonstrantse Kerk
Woltersweg 11
7555 BA HENGELO OV

Wensconcert "Muz’ en Scène"

Liefhebbers van operette, opera en musical kunnen op zondag 30 juni om 15.00 uur aan hun trekken komen in de Remonstrantse Kerk in Hengelo als De Hengelose zangers van Muz’ en Scène hun Wensconcert geven. De Hengelose zangers zingen en spelen, al bijna 20 jaar, operette, opera, musical en evergreens.

Programma

In het programma komt naast Im weissen Rössl Les Miserables, naast The Rose komt Que sera, sera. Handel en Mozart komen aan bod. Danny Boy en True Love zullen klinken naast liederen van Grieg en Clara Schumann. Kom, want het wordt een mooi, echt Muz’ en Scène concert, want de zangers kiezen hun favorieten.

In de pauze schenken we koffie en thee, en na afloop een drankje

De zangers van Muz’ en Scène komen uit heel Twente, Duitsland, Friesland en Flevoland, en zijn allemaal leerling van onze artistieke leiders, Louise Werner en Rudolf Ruivenkamp. Onze pianist is Astrid Aalders.

Voor bezoekers die speciale begeleiding behoeven, kunnen wij aparte afspraken met u maken als u daarover contact met ons opneemt. In de kerk staan gewone stoelen, en de kerk is goed toegankelijk met rolstoelen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 15,-. Kinderen t/m 12 jaar € 5,-
Inclusief koffie/thee in de pauze en drankje na afloop.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.