Cabaret

Wild, Barbaars & Bloeddorstig

Terug naar overzicht
Datum wo 16 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Sezgin Gülec werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2024 en was in Hengelo al te zien in het voorprogramma van Patrick Laureij. Nu debuteert hij met zijn soloprogramma Wild, Barbaars en Bloeddorstig. Sezgin: 'Ik ben de minst bekende gast die in de race zit om de definiërende stand-up comedian van deze tijd te worden. Na het zien van de show zal je zien dat ik het in me heb om te winnen. Het was en lange weg van de diepste krochten van dit land tot aan het podium en het wordt een nog langer pad van dit podium naar de top. Ik deel dat pad graag met je. Tot in het theater.' Tip: bestel Jong Cabaret-serie II en bezoek 4 voorstellingen voor slechts € 47,00.

'Eindelijk weer eens iemand die niet op het podium staat alsof ie een 10 voor stand-up comedy probeert te halen, maar er gewoon als dier staat dat doet wat het moet doen. Namelijk onvoorspelbaar, uniek, en vooral grappig zijn.' | Daniël Arends over Sezgin.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 18,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.