Workshop 'Spoken word' , Open Podium en Moderne Dans

Terug naar overzicht
Datum za 28 okt. Locatie De Möllerwerf
Oude Boekeloseweg 33e
7553 DS Hengelo

Workshop 'Spoken word' , Open Podium en Moderne Dans

In het kader van de tentoonstelling Duisternis organiseert Ruimte voor Kunst een middag en avond vol duistere verhalen op Kunstwerkplaats De Möllerwerf.

15.00 -Workshop Spoken Word

Heb je iets te vertellen en zou je dat dolgraag wereldkundig willen maken achter een microfoon, maar mis je nog net de juiste toon? Of heb je nog wat puntjes op de i nodig? Tijdens deze middag neemt tekstschrijver en theatermaker Mette Hoekstra je mee in de wereld van het gesproken woord. Hoe schrijf je een goede tekst en hoe draag je die tekst vervolgens voor, zodat je publiek geraakt wordt? Tijdens deze workshop ga je ermee aan de slag. Laat je verse performance ’s avonds horen tijdens het Open Podium!

Kosten €5,- per persoon, opgeven via info@ruimtevoorkunst.nu

19:30 - Open Podium Spoken Word

Deze avond nodigen we iedereen die een gesproken tekst wil voordragen uit voor ons Open Podium Spoken Word! Kom langs, pak de mic en perform je rap, gedicht, verhaal, betoog, dat wat je aan de wereld kwijt wilt. Liefst binnen het thema Duisternis. Of laat je inspireren door het tentoongestelde werk. Ook als je niet zelf wil voordragen, maar graag hoort wat anderen te vertellen hebben ben je van harte welkom!

Én Moderne Dans voorstelling

Naast het Open Podium kun je je deze zondagavond laten verrassen door de dans performance van Persijn Oesterholt. Persijn is multidisciplinair artiest en werkte eerder samen met Judith Schepers in het project ‘Light Side Of Dark’, een korte cross-over voorstelling met beeldende kunst en dans. Voor dit project zal Persijn dwars door de tentoonstelling dansen en je meenemen in zijn visie op het thema Duisternis.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

5 euro voor deelname workshop

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.