Zaden en vruchten in Heemtuin Weusthag

Terug naar overzicht
Datum zo 06 aug. Locatie Heemtuin Weusthag
van Alphenstraat 15A
7556JT Hengelo

Zaden en vruchten in Heemtuin Weusthag

De zomer is nog volop bezig maar toch kondigt de herfst zich al aan. Naast de vele bloemen, die in augustus nog bloeien, zijn er ook veel planten, die inmiddels vruchten gaan vormen. Vruchten die zaden bevatten waarmee de plant weer nieuwe planten voortbrengt. Op allerlei verschillende manieren kunnen de vruchten en zaden verspreid worden.

In de maand augustus laten we daarom in de heemtuin in het Weusthagpark veel verschillende soorten vruchten en zaden zien in allerlei vormen: bessen, peulen, droge vruchten. En allerlei manieren, waarop ze verspreid worden: door de lucht, door water, door vogels en andere dieren, en door mensen.

Openingstijden

Heemtuin Weusthag is geopend op zondagmiddag 13.00-16.00 uur en op de werkdagen: dinsdagmorgen 9.00-12.00 en woensdagavond 19.00-21.00. De heemtuin vindt u in de van Alphenstraat 15A, 7556JT Hengelo (achter de Hengelose Ijsbaan/Combibaan).

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Vrije gift

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.