Datum t/m do 22 jun. Locatie Kunstwerkplaats De Möllerwerf
oude boekeloseweg 33e
Hengelo Hengelo

Zingevende workshopweek

Op zoek naar een unieke en betekenisvolle ervaring? De zingevende workshopweek ‘Lepel snijden, Levensboom maken en Rainstick (Regenstok) maken van bamboe’ biedt een unieke gelegenheid om te ontspannen, te creëren en diepere zingeving te ontdekken. Deze inspirerende workshopweek zal plaatsvinden van 17 tot en met 22 juni 2023 bij De Möllerwerf.

Deze workshopweek is ontworpen om deelnemers de mogelijkheid te bieden om hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze zich verbinden met natuurlijke elementen en diepe symboliek. De drie workshops, lepel snijden, levensboom maken en rainstick maken, zijn zorgvuldig samengesteld om een holistische en verrijkende ervaring te bieden.

Tijdens de workshop lepel snijden zullen deelnemers de kunst van het snijden en vormgeven van houten lepels leren. Dit ambachtelijke proces biedt niet alleen een praktische vaardigheid, maar ook een kans om zich te verbinden met de tradities van oude ambachten en de natuurlijke wereld.

De workshop levensboom maken nodigt deelnemers uit om hun eigen unieke levensboom te creëren. Door middel van het werken met natuurlijke materialen en symbolische elementen, kunnen deelnemers hun persoonlijke groei, veerkracht en verbondenheid met de natuurlijke cycli van het leven tot uiting brengen.

De workshop rainstick maken biedt een fascinerende reis naar de betoverende wereld van geluid en ritme. Deelnemers zullen leren hoe ze een rainstick kunnen maken, een traditioneel instrument dat wordt gebruikt in verschillende culturen om regen op te roepen en spirituele energie op te wekken. Dit proces is niet alleen creatief, maar ook meditatief en helend.

De workshopweek ‘Lepel snijden, Levensboom maken en Rainstick maken’ wordt geleid door een ervaren kunstenaar en ambachtsvrouw Semra Heydari, die haar kennis en passie graag deelt. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en deelnemers worden aangemoedigd om hun eigen unieke expressie te ontdekken.

Naast bovengenoemde workshops is er ook de mogelijkheid tot reflectie, groepsgesprekken en gezamenlijke maaltijden. Hierbij hebben de deelnemers de gelegenheid om ervaringen te delen en dieper in te gaan op de thema’s van creativiteit, zingeving en verbondenheid. Met elkaar, maar zeker ook onder begeleiding van een ervaren trainer/coach op het gebied van leren, ontwikkeling en communicatie.

Tijdens de workshop ‘Zicht op je Handelen‘ zal Elske Mooiman deelnemers aanmoedigen om dieper in zichzelf te kijken en bewust te worden van hun patronen, overtuigingen en waarden die hun handelen beïnvloeden. Door middel van verschillende oefeningen, reflectie en groepsdiscussies kun je jezelf beter leren begrijpen. Denk daarbij aan persoonlijke ontwikkeling, communicatie(problemen) en levensdoelen. Het moto van haar bedrijf is: ‘als je luistert hoor je
meer’ en eigenlijk is dat heel veelzeggend.

De zingevende workshopweek “lepel snijden, Levensboom Maken en Rainstick Maken” belooft een onvergetelijke en transformerende ervaring te worden.

Tevens zal tijdens de onderstaande openingstijden werk van Semra tentoongesteld worden, dit is ook te koop.

Programma

za 17 juni10:30 – 17:00 uur, doorlopendBroodplank/borrelplank maken (ook leuk voor vaderdag)Semra€25,00 per plank
10.30 – 17.00 uur op inschrijvingIndividuele coaching half uurElske€25,00 per gesprek
11.00 – 14.30 uurLezing levensdoelen en teamrollenElskegratis toegankelijk
zo 18 juni10:30 – 17:00 uur, doorlopendBroodplank/borrelplank maken (ook leuk voor vaderdag)Semra€25,00 per plank
ma 19 juni10.30 – 17.00 uur op inschrijvingIndividuele coaching half uurElske€25,00 per gesprek
di 20 juni10.30 – 13.30 uur op inschrijvingLevensboom makenSemra€65,00,inclusief materialen,koffie/thee en iets lekkers
10.30 – 17.00 uur op inschrijvingIndividuele coaching half uurElske€25,00 per gesprek
14.00 uurVrouwelijke en mannelijke communicatie en teamrollenElskegratis toegankelijk
wo 21 juni10.30 – ca. 17.00 uurLepels makenSemra€95,00, inclusief materialen, iets lekkers bij de koffie/thee en een lunch
10.30 – 17.00 uurIndividuele coachingElske€25,00 per gesprek
14.00 uurLevensdoelen vinden en houdenElskegratis toegankelijk
do 22 juni10.30 – 13.30 uurRainstick makenSemra€65,00,inclusief materialen,koffie/thee en iets lekkers
15.00 – 18.00 uurReservetijd evt. levensboom of rainstickSemra€65,00,inclusief materialen,koffie/thee en iets lekkers
10.30 – 17.00 uur op inschrijvingIndividuele coaching half uurElske€25,00 per gesprek
14.00 uurLevensdoelen vinden en houdenElskegratis toegankelijk

Neem voor meer informatie contact op met:

Semra Heydari: 0637605179

Email: info@semshappywood.com

Elske Mooijman: 06-19722296

Email: zichtopjehandelen@gmail.com

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

workshop borrelplank maken 25 euro
workshop levensboom maken 65 euro
workshop lepel maken 95 euro
workshop rainstick maken 65 euro
half uur coaching 25 euro
lezingen en tentoonstelling: vrij toegankelijk

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.