Hengelo HoHoHo!

De Hengelo kersttrui: een uniek cadeau voor je collega's, medewerkers of voor in het kerstpakket.


De Hengelo kersttrui is een leuke manier om je medewerkers, winkel, bedrijf of klanten in een vrolijke kerststemming te brengen. Of wat dacht je voor in het kerstpakket; ludiek én origineel! Bestel net zoals de Rabobank een kersttrui voor je medewerkers.

Robin Geerdink, directeur Coöperatieve Rabobank Centraal Twente:

"Ons team is trots op onze stad en de ontwikkelingen die er gaande zijn. Vorig jaar hebben wij dit op een warme en ludieke wijze uitgedragen met de enige echte Hengelo Kersttrui! Ook dit jaar laten wij zien dat we trots zijn op Hengelo en onze ondernemers en zorgen we weer voor een warm welkom in ons bankkantoor en in de binnenstad van Hengelo!"

Bestellen

Het is niet meer mogelijk om de kersttrui als pre-order te bestellen. Vanaf 6 december zijn ze verkrijgbaar bij Hengelo Promotie, Markt 8 voor € 29,95 per stuk.


Deze toffe trui (in de maten XS t/m 5XL) bestel je gemakkelijk via dit online bestelformulier. Doe dit snel, want bestel je voor 12 oktober dan betaal je €24,95 i.p.v. €29,95 per trui. Het is een pre-order, zodra de truien binnen zijn neemt Hengelo Promotie contact met je op over het afhalen van je bestelling.

Heb je vragen over je bestelling of over de trui neem dan contact op via info@hengelopromotie.nl. Meer weten over de maten? Bekijk dan hier de maattabel.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.