Eten & drinken

Lust, Bakery & Bistro

Terug naar overzicht
Adres Lust, Bakery & Bistro
F. Hazemeijerstraat 350
7555 RJ Hengelo

Lust, Bakery & Bistro

Kom genieten in deze eigentijdse en on-Twentse trendy Bakery & Bistro. Een unieke en kleurrijke plek waar iedereen, van jong tot oud, kan genieten van high tea, huisgemaakte zoetigheden en heerlijke vlees- en visgerechten.

Lunchen, dineren, borrelen? Of een terrasje pakken? Alles kan, maar dan net even wat anders. Want van woensdag – zondag van 11.00 uur tot 22.00 uur kun je bij Lust terecht voor het meest kleurrijke menu van Twente, zowel in smaak als in uitstraling!

Specialiteiten

Een bakery en bistro ineen. Een beetje gek kan je denken. En dat klopt! Maar bij Lust vinden ze dat dat juist wel kan. Sterker, het is hun specialiteit! Want zij hebben een pastry bakker én een bistro chef. En zij maken de beste en lekkerste taarten & cakes, smoothies, freak shakes, healthy lunches, high tea’s en vis- en vleesgerechten.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag 11:00 tot 22:00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.