Nieuwe marktplein bijna klaar!

Het nieuwe marktplein is bijna klaar. Binnenkort keert de warenmarkt terug en wordt het plein feestelijk geopend.

Het marktplein is een plek om elkaar te ontmoeten, te ontspannen en te genieten van een hapje en een drankje. En ook een plek waar je straks kunt luisteren naar optredens op het podium en waar ruimte is voor kinderen om te spelen. Een echt 'doe plein' dus.

Onder het podium komt een bewaakte fietsenstalling voor ongeveer 250 fietsen. In de kiosk (met rooftopbar) wordt naast de toiletvoorzieningen een openbaar toilet gerealiseerd dat vanaf de straat toegankelijk is, ook voor mindervaliden.

Op www.hengelo.nu lees je alles over de ontwikkelingen van de binnenstad en dus ook over het marktplein.

Terugkeer warenmarkt

Vanaf woensdag 15 maart is de warenmarkt weer op het marktplein te vinden. Benieuwd hoe dit eruit ziet kijk dan even op deze pagina, waar je een plattegrond van zowel de woensdag als de zaterdagmarkt vindt.

Feestelijke opening

Op zondag 16 april wordt het plein feestelijk teruggegeven aan alle inwoners van Hengelo. Op die dag vinden er allerlei activiteiten en feestelijkheden plaats op het marktplein en de straten daarom heen. Binnenkort volgt er meer informatie over het programma.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.