6x uit eten en drinken met kinderen in Hengelo

Ontdek de leukste plekken in Hengelo waar je terecht kan met je kids voor lunch, borrel of diner. Wij hebben 6 tips voor je!

Terug naar overzicht

Gran Caffé Markanti

Markanti, een fijne plek midden in het centrum van Hengelo waar je kan lunchen, dineren of borrelen met een Italiaanse touch. Op de kaart vind je voor de kleine gasten speciale kinderpizza's en pasta's en grote eters kiezen gewoon een grote pizza of pasta! En om het wachten leuker te maken, kunnen de kids zich vermaken in de speelhoek.

Gran Caffé Markanti | Brinkstraat 5-7

Lust, Bakery & Bistro

Wat een heerlijke, kleurrijke plek is dit, Lust, Bakerij & Bistro. Te vinden op het oude Hazemeijercomplex en een echte aanrader om met de kinderen even neer te ploffen. Bijvoorbeeld na een bezoekje aan Oyfo, maar ook 'gewoon' op een ander moment. Op de kaart vind je o.a. Freak Shakes (en echt ze zijn net zo lekker als ze eruit zien!), een Kids #tiktoktea, cupcakes maar ook voor lunch en diner kun je hier terecht.

Grand Café De Twee Wezen

Jij kent vast en zeker De Twee Wezen wel, midden in het centrum met groot terras. Ook voor kinderen is dit een fijne plek. Naast heel veel keuze op de menukaart (er is een speciale kinderkaart met allemaal lekkere dingen) is er een uitgebreide speelhoek naast het lounge gedeelte. Ideaal!

Grand Café De Twee Wezen | Burgemeester Jansenplein 23-24

Twentse Bierbrouwerij

Bij de Twentse Bierbrouwerij vind je een heerlijk speeltuin in het Twents Blagenbos. Deze ligt direct gelegen naast het terras. Hier kunnen de kids zich heerlijk vermaken terwijl jij geniet van een gezellig borrel of diner op het terras. Perfect voor het weekend of tijdens je vakantie.

Twentse Bierbrouwerij | Haaksbergerstraat 51

Paviljoen de Ontmoeting

Dit is de groene oase van de binnenstad. Midden in het Prins Bernhardplantsoen vind je Paviljoen De Ontmoeting. Een heerlijke plek voor koffie/thee, lunch of een high tea. Je kinderen vermaken zich hier in de speeltuin, terwijl jij geniet van een hapje en/of drankje.

Paviljoen De Ontmoeting | Prins Bernhardplantsoen 1

Knetter

Dit is echt een Knetter leuke plek om met je kinderen op het terras te genieten van een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers. Op de kaart vind je voor kinderen een kinderccino, kinderthee of wat dacht je van een choco zeemeermin. Jammie!

Knetter | Molenstraat 9

Mis je iets?

Heb jij nog een tip voor ons? Laat het dan weten via Facebook, Instagram of mail: info@hengelopromotie.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.