6x lekker lunchen in Hengelo!

Zin in een lekkere lunch met collega's, familie of vrienden? Ontdek waar dat kan in Hengelo! We maakten al eerder een blog vol met de leukste lunchplekjes, maar we hebben er natuurlijk nog veel meer! Daarom zetten we er nog een aantal voor je op een rijtje.

Terug naar overzicht
Even lekker Appelen

Kom jij een oogappeltje eten voor de lunch? Zo heten de lunchgerechten bij De Appel én de keuze is reuze! Een heerlijk broodje carpaccio of een broodje kroket. Op het terras kun je heerlijk zitten, maar ook binnen is de moeite waard. Naast lunch kun je bij de Appel ook terecht voor borrelen en dineren.

Lunchen bij de Appel in Hengelo
Pluk de dag

Stel niet uit tot morgen wat vandaag gedaan kan worden. Dus, hop naar Carpe Diem voor een lekkere lunch. Met een uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils, kies bijvoorbeeld uit één van de drie 12-uurtjes die worden geserveerd, tosti, uitsmijters of ga voor een kop koffie met wat lekkers. Eet smakelijk!

Terras van Carpe Diem in Hengelo
Blauwe Engel

Eetcafé De Blauwe Engel in Hengelo is dé plek voor een eenvoudige of uitgebreide lunch, een heerlijk diner of prima daghap. Ook biedt het café gelegenheid voor een kopje koffie met een krant en natuurlijk kun je hier lekker borrelen of een praatje maken aan de bar. Met lekker weer is het heerlijk om hier je middag op het terras door te brengen. Gezelschap mee, zonnebril op, een koud drankje en een heerlijk broodje. Wat wil je nog meer?

Lunchen bij Eetcafe Blauwe Engel Hengelo
De Twee Wezen

Heb jij nog nooit geluncht bij de Twee Wezen? Dan is het hoog tijd om eens langs te gaan! Dit is misschien wel de meest bekende hotspot van Hengelo. Er is een uitgebreide kaart met verschillende broodjes, maar ook het assortiment in drankjes is erg uitgebreid. Doe eens gek en bestel een lekkere (alcoholvrije) cocktail bij je lunch! Daar ga je zeker geen spijt van krijgen.

De Twee Wezen in Hengelo
STOET Hengelo

In de Bibliotheek vind je deze hotspot: STOET Hengelo. Een heerlijke plek voor goede koffie, verse taart en heerlijke broodjes en ander lekkers. Plof neer, pak een boek en geniet! Ook is STOET een leuke plek om samen met de kinderen te bezoeken. Die vermaken zich namelijk prima in de speelhoek.

STOET Hengelo
Lunchen naast de kerk

In hartje Hengelo, naast de Lambertusbasiliek, vind je Stadscafé De Basiliek. Een gezellige plek voor een kop koffie of een borrel en bij mooi weer plof je neer op het terras om te genieten van een heerlijke lunch.

Stadscafe de Basiliek Hengelo
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.