Blog

Lunch & lekkers voor thuis

Zoek je wat lekkers voor thuis of voor je 'thuiswerklunch'? Kijk dan in dit overzicht waar je kan bestellen en afhalen!

Terug naar overzicht

Lunch

The Green Room
Al het lekkers voor de lunch (broodjes, panini's, salade of soep) van The Green Room is nu ook af te halen. Via de website plaats je je bestelling. Afhalen kan van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 15:00 uur.

Alles wordt verzorgd door cliënten en begeleiders van de JP van der Bent stichting. Deze stichting helpt mensen die ondersteuning kunnen gebruiken, zodat zij volwaardig kunnen meedraaien in de maatschappij. De stichting doet dat onder andere door geschikte werkplekken te creëren, zoals in het Theatercafé van Schouwburg Hengelo.

De Twee Wezen
De Twee Wezen bij je thuis! Elke dag tussen 12.00 en 21.00 uur bezorgen ze jouw favoriete broodjes, hapjes, soepen, salades en warme gerechten bij je thuis. Bestellen doe je via de website. Afhalen? Dat kan tussen 10 en 21 uur.

Røllesmølle
Røllesmølle is open voor take-away en bezorgen. Van dinsdag t/m zaterdag staan ze voor je klaar. Op de website vind je de menukaart, kan je thuis vast kijken wat je meegaat neem (gesloten van 10 t/m 23 januari 2022).

Lab26
Bij Lab26 kan je weer terecht voor de Golden Brown Lunch. Biologisch, volkoren, zelfgemaakte grote broodjes, gevuld met de beste Italiaanse ingrediënten. Van simpel belegde Italiaanse broodjes naar de meest bijzondere en klassieke Italiaanse combinaties. Bestel jouw broodje voor lunch via www.lab26.nl.

Stravinsky
Waar heb je zin in? Een sandwich met Libanese spread, spicy cajun chicken of smashed avocado of ga je voor een zalige pokébowl? Het kan bij Stravinsky. Ontdek al het lekkers op de menukaart op de website en haal af of laat je lunch thuisbezorgen.

Carpe Diem
Carpe Diem is vanaf 5 januari ook weer geopend voor afhalen en bezorgen. Je kan dus weer genieten van lekkere lunchgerechten. Geef je bestelling door via 074 - 243 44 40 of bestel in het restaurant.

De Broodbode
Zin in een lekker broodje? Geen zorgen, de Broodbode bezorgt. Van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 14.00 uur worden de broodjes bij je bezorgd. Bestellen doe je online, via de website. Bezorgkosten voor bestellingen onder de € 20,- zijn € 4,-. Hou rekening met besteltijden en bezorgen.

Allemaal lekkers!

Knetter
Bij Knetter vind je alleen maar lekkers, huisgemaakt in de eigen Knetterkeuken. Voor jezelf, om samen te delen of een ander mee te verrassen. Brownies, fudge, rocky road en meer. Daar word je instant vrolijk van! Bestel hem snel voordat ie op is. Zo geniet je thuis van al het lekkers van Knetter. Alle info vind je op de website.

Op woensdag staan ze buiten met een tafelkraam vol huisgemaakt lekkers en drankjes to-go.

High Tea
Mmmm geniet van een lekkere high tea thuis! Bij Theetuin Driene kan je een high tea afhalen. Vol met allemaal lekkers. De high tea kan je bestellen via info@theethuindriene.nl of via whatsapp 06-14760088.

MultiVlaai & ChocoChic
Bij MultiVlaai & ChocoChic kan je terecht voor de lekkerste taarten zoals vlaai, Amerikaans gebak en nog veel meer. En ook voor chocolade ben je hier aan het juiste adres. Kijk op de website of bestel via 074 - 853 88 55.

Koffie to-go

Zoek je een lekkere koffie (of thee of warme chocolademelk) to-go? Lees dan dit blog eens met alle mogelijkheden in Hengelo.

Mis je nog iets? Laat het ons dan weten via info@hengelopromotie.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.