Blog

Whoop, whoop bijna kermis in Hengelo!

Het is bijna weer zover; van 20 t/m 24 september kunnen we weer héél véél rondjes draaien en suikerspinnen eten tijdens de Lambertuskermis. Voor wie is een bezoekje aan de kermis geen jaarlijkse traditie. Een rondje attracties en daarna afsluiten met een suikerspin of oliebollen. Yum!

Terug naar overzicht

Nu ben je natuurlijk benieuwd welke attracties er zijn tijdens de kermis. In ieder geval voor iedereen wat wils! Grote en snelle attracties voor de durfals en voor de kleintjes zijn er verschillende kinderattracties. En ben je helemaal geen fan van snelle en hoge attracties dan zijn er altijd nog de botsauto’s 😉.

Attracties onder andere: Air Race Bungee, de Break Dance en Hell Raiders Booster. Tea Cups, Flying Jumbo, Boobytrap Hotel XXL, Ghist Villa, Snow Jet, Race o Rama en nog veel meer.

Een overzicht van de attracties vind je op dit kaartje

Stil uurtje

Ook dit jaar is er weer een stil uurtje speciaal voor mensen die slecht of niet tegen prikkels kunnen. Daarom draaien de attracties op zondag van 12 tot 13 uur in stilte en met minder lichteffecten. Hoe fijn is dat.

Waar vind je de kermis?

De Lambertuskermis is dit jaar te vinden op het Burgemeester Jansenplein, Burgemeester van der Dussenplein, Kloosterhofterrein, Enschedesestraat, Telgen, Brinkstraat, Markt en een deel van de Deldenerstraat.

Openingstijden

Je kan de Lambertuskermis bezoeken op de volgende dagen en tijden:

Woensdag 20 september 13.30 – 23.00 uur
Donderdag 21 september 13.30 – 23.00 uur
Vrijdag 22 september 13.30 – 00.00 uur
Zaterdag 23 september 10.00 – 00.00 uur
Zondag 24 september 12.00 – 21.00 uur

Candle Night & speciale kerMIS

Zaterdagavond 23 september staan de deuren van de Lambertusbasiliek wagenwijd open. Iedereen is dan welkom om een kaarsjes voor een dierbare op te steken, te luisteren naar muziek en de basiliek te bewonderen bij alleen kaarslicht. Dit kan van 18 tot 22 uur.

Zondagochtend 24 september is er een speciale kerMIS in de botsautootjes.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.